O nama

Pozdrav!

Dobrodošli na stranice našeg portala. Prvo, zašto se zovemo Tiramola media? Zato što je taj mali izum, tj. špaga koja se proteže između dva nasuprotna prozora za sušenje oprane robe tipična u kalama starogradskih jezgri  mediteranskih gradova u kojem i naš portal stanuje.

Na taj način portal imenom označava nešto autentično. Drugi je razlog sadržan u samoj riječi. Tira e mola ili povuci-popusti… i sav veš je iznijet u javnost. Mirisi i roba obješena na sušilu otkriva sve tajne i informacije o njihovim vlasnicima koji su ju rasprostrli. Ne treba nam Šjora Špija koja zaviruje iza odškrinutih škura, na našoj se Tiramoli njišu najsvježije vijesti.

Konvencionalne, nekonvencionalne, parodija, satira, nonsens…kao što to inače jest u životu. Želimo izgovorenim riječima vratiti pravo značenje i raširiti na Tiramoli informacije i prave štorije koje se skrivaju iza besmislenih brojnih, naručenih i kontroliranih vijesti.

A sad nešto ozbiljnije. Na našem nezavisnom istarskom, otvorenom portalu:

Tiramola media

možete raz-otkriti top vijesti iz Istre, Hrvatske i ostatka svijeta. Uživajte dok čitate širom otvorenih očiju tekstove koji isključuju nametnuti sustav vjerovanja, bez šporkog  prikrivanja i dekoriranja dez-informacija. Objektivno. Istraživački. Argumentirano. Provokativno. Zabavno i duhovito. Promotivno.

Pozivamo vas da suradnjom ostvarimo na portalu Tiramola media naš nezavisni smjer i uzajamnom komunikacijama stanemo na kraj umjetnim vijestima. Rečeno po domaće, fake newsima.

Kreirajmo uz Tiramolu nova putovanja u osobni razvoj, pokrenimo vlastite stavove za razvoj lokalno –globalne zajednice, onakvu kakvu želimo imati (za svoje šolde), a ne, kakvu najčešće imamo. Svoji na svome ili e qui comandiamo noi!

Zahvaljujemo što nas preporučujte drugim čitateljima dragi naši Tiramolaši!        

Javite seeee!

Šaljite zanimljive vijesti, obavijesti, video zapise i fotke, pišite o svojim problemima, ponudite nam svoje prijedloge, otkrijte jedinstvene ideje, pokrenite razne akcije i inicijative, promovirajte se, darujte preko našeg malog oglasnika – “Špina” u solidarnoj razmjeni višak svih stvari onima koji oskudjevaju...hvala/grazie!

e- adresa za suradnju: info@tiramola-media.info

 

IMPRESSUM
Puni naziv: TIRAMOLA MEDIA
Izdavač: ĐORNAL j.d.o.o.
Adresa: Umag
Telefonski brojevi: 091 195 2 195

Glavna urednica: Sanja Bosnić

Uređivački kolegij: Marino Paretić, Veljko Ivančić i Sanja Bosnić

Izlazi: on-line, dnevno
Početak objavljivanja: 2020. godina
Informativni email: info@tiramola-media.info

ISSN 2718-370X
Ključni naslov: Portal Tiramola